Верифицирано

Makedonski bugari

16:41 Jul 28 2022 Fejsbuk

Makedonski bugari
Опис
Edna slika, 1001 omrazi
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0