Верифицирано

Tomi Mihajlovski

11:03 Aug 29 2022 Скопје

Tomi Mihajlovski Tomi Mihajlovski Tomi Mihajlovski Tomi Mihajlovski Tomi Mihajlovski Tomi Mihajlovski
Опис
Лицето што се споменува овде е од Скопје и има различни објави во кои се покажува омраза кон етничките, верските групи и жените. Истото е болно и затоа е пријавен. Лицето, исто така, е само отпуштено од своето работно место поради истото. Неговиот профил на Твитер сега е избришан, но прикачувам различни негови објави.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа,Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем,Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Интернет портал,Фејсбук,Твитер
Јавен настан: Друго

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст: 23
Висина: 180
Тежина: 80
Боја на коса: Crna
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн): Tomi Mihajlovski, mesto na ziveenje Skopje.

Веродостојност: UP DOWN -2