Верифицирано

Тигран и Арсен

13:27 Oct 28 2022 Скопје

Опис
На објава на порталот Курир на фејбук, за истополов пар од Ерменија кој по објавување на фотографија со меѓусебен бакнеж си го одземаа животот, се лоцирани коментари со говор на омраза и поттикнување на насилство.
Линк од вести
https://www.facebook.com/kurir
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0