Верифицирано

Говор на омраза од пратеник на странска држава

13:58 Nov 2 2022 Скопје

Опис
Пратеник од странска држава има говор на омраза кон Македонија
Повеќе податоци
Кривични дела: Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Интернет портал
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Повеќе интернет портали кој објавија неговиот коментар

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0