Верифицирано

Случајот со Лазаров и Латас повод за говор на омраза, Реденка, Сексуално насилство

13:13 Feb 21 2023 Скопје

Случајот со Лазаров и Латас повод за говор на омраза, Реденка, Сексуално насилство Случајот со Лазаров и Латас повод за говор на омраза, Реденка, Сексуално насилство
Опис
Коментар на објава на Слободен печат на Фејсбук кој содржи говор на омраза врз основа на пол и род
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0