Верифицирано

Недоличен коментар/ 6

10:15 Mar 23 2023 Струмица

Недоличен коментар/ 6 Недоличен коментар/ 6
Опис
На социјалната мрежа Facebook, на објава од порталот Струмица денес може да видиме коментар напишан од профилот: Endopi Macedonia кои користи говор на омраза со кој се подбиваат македонците.
Коментарот е напишен на 22.03.2023 во 21:28 часот.
Повеќе податоци
Кривични дела: Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Интернет портал
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Strumica denes
Дали пријавивте на друго место?: Не пријавив на друго место

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст: N/A

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза

11:40 Jul 06, 2014

Струмица, 0 Kms

Моден Раздор

05:22 Aug 08, 2018

Струмица, 0 Kms

Браќа цигани кај својот брат циган

23:12 Apr 20, 2020

Струмица, 0 Kms