Верифицирано

Кукасти крстови на споменик во Прилеп

13:03 Feb 5 2018 Прилеп

Кукасти крстови на споменик во Прилеп
Опис
Во текот на ноќта помеѓу 17 и 18 јануари 2018 година непознати сторители нацртале кукести крстови на споменикот на Крале Марко во центарот на Прилеп. Инспекциските служби при Општина Прилеп го регистрираа овој вандалски чин, а во текот на денот споменикот беше исчистен.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Градоначалник педер

23:08 Jan 10, 2020

Прилеп, 0 Kms

Добар комуњар само мртов комуњар

19:02 May 04, 2020

Прилеп, 0 Kms