Верифицирано

Говор на омраза врз сексуална ориентација

13:09 Mar 22 2018 Скопје

Говор на омраза врз сексуална ориентација
Опис
Говор на омраза врз основ на сексуална ориентација во коментар на објава на видео за Сигурна куќа за ЛГБТИ лица, во кој ги нарекува лицата со различна сексуална ориентација болни и во ваквата куќа би имале можност да привлекуваат „нормални“ луѓе.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0