Приказ на пријави од Feb 12, 2012 до Oct 01, 2023 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
11-15 of 810 Статистика

Говор на омраза врз основа на полова припадност 0 Неверифицирани

14:37 Aug 28, 2023

На ден 02.07.2023 година, во 17:13 часот, објавен е говор на омраза врз основа на полова припадност. Коментарот од Зоран Росич гласи: Само Хитлер... Повеќе информации » « помалку

Скопје

Така треба еден да не остане 0 Верифицирано

11:23 Aug 11, 2023

На ден 11.08.2023 година, во 11:23 часот, објавен е говор на омраза врз основа на полова припадност, родова и сексуална ориентација, како коментар... Повеќе информации » « помалку

Скопје

Нека се истребат меѓу себе почнаа од пред некоја година 0 Верифицирано

20:54 Aug 09, 2023

На ден 09.08.2023 година, во 20:54 часот, објавен е говор на омраза врз етничка и национална основа, како коментар на фејсбук објава од профилот... Повеќе информации » « помалку

Скопје

Гнасни педери гнасотија невидена 0 Верифицирано

23:56 Aug 08, 2023

На ден 08.08.2023 година, во 23:56 часот, објавен е говор на омраза врз основа на полова припадност, родова и сексуална ориентација, како коментар... Повеќе информации » « помалку

Скопје

Гнасни педери гнасотија невидена 0 Верифицирано

23:56 Aug 08, 2023

На ден 08.08.2023 година, во 23:56 часот, објавен е говор на омраза врз основа на полова припадност, родова и сексуална ориентација, како коментар... Повеќе информации » « помалку

Скопје

11-15 of 810 Статистика

Филтрирај ги пријавите по

Откажи Категорија

Откажи Локација

Откажи Тип

Откажи Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Откажи Верификација

Откажи Повеќе опции

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
2144 0.5 96.78%