Showing Reports From May 05, 2013 to Jun 14, 2022 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 1749 Reports

Геј парада како „приоритет“ 0 Verified

14:48 Jun 14, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Twitter. Говорот на омраза е поврзан со месецот на гордоста. Твитер профилот @indig05alpha на... More Information » « Less Information

Скопје

Месец на гордоста 0 Verified

14:23 Jun 14, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Twitter. Говорот на омраза е поврзан со месецот на гордоста. Твитер профилот @Fritcz на својот... More Information » « Less Information

Скопје

Слуги одродени 0 Verified

15:25 May 20, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Twitter. На 17.05.2022 твитер профилот @goli_otok споделил твит во кој пишува „Срушивме... More Information » « Less Information

Скопје

Професока за на клада 0 Verified

14:17 May 17, 2022

Нотиран е говор на омраза насочен кон професорката Мирјана Најчевска. Говорор на омраза е нотиран на социјалната мрежа @Facebook, каде што неколку... More Information » « Less Information

Прилеп

Педер тепале - рацете да им се позлатат! 0 Verified

12:02 May 17, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Facebook. на 7 мај, во Тетово нападнат и претепан бил ЛГБТ активистот Беким Асани. Веста за... More Information » « Less Information

Скопје

1-5 of 1749 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
1749 0.52 96.4%