Showing Reports From Feb 12, 2012 to May 01, 2023 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
11-15 of 1897 Reports

Вистинските педери се стварно настрани и тоа е психичко пореметување 0 Verified

08:06 Apr 22, 2023

На ден 22.04.2023 година, во 08:06 часот е објавен говор на омраза врз основа на сексуална ориентација и родов идентитет, како коментар од твитер... More Information » « Less Information

Скопје

Татарите на бесилка ќе одат 0 Verified

14:04 Apr 21, 2023

На ден 21.04.2023 година, во 14:04 часот, објавен е говор на омраза врз основа на национална припадност како коментар од профилот @user288418.... More Information » « Less Information

Скопје

Ако побугарчат пола миљони скопски Каури, без проблем ќе ги исчистат Шиптарите од скопската котлина 0 Verified

13:49 Apr 21, 2023

На ден 21.04.2023 година, во 13:49 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка припадност, како коментар од твитер профилот @Rebrendiran.... More Information » « Less Information

Скопје

Педерите мала работа, што правиме со транџендерите 0 Verified

17:10 Apr 17, 2023

На ден 17.04.2023, во 17:10 часот, регистрирано е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, како коментар од твитер профилот... More Information » « Less Information

Скопје

11-15 of 1897 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
1897 0.46 96.68%