ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

26-30 of 2144 ui_main.reports

Мостот "Око" 0 ui_main.verified

12:32 Sep 07, 2023

На ден 07.09.2023 во 12:32 pm на Фејсбук од страна на порталот Sloboden Pecat е објавен пост со наслов: “Мостот „Око“ пред... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Мртов шиптар добар шиптар 0 ui_main.verified

11:53 Sep 07, 2023

На ден 07.09.2023 година, во 11:53 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка и национална основа, како коментар на објава од фејсбук... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Некрстени едни немиросани едни сургун че ве протераме 0 ui_main.verified

11:16 Sep 07, 2023

На ден 07.09.2023 година, во 11:16 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка и национална основа, како коментар на објава од фејсбук... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

„Македонци, ќе ве убиеме“, „Албанија – Косово“, 0 ui_main.verified

11:04 Sep 07, 2023

На ден 07.09.2023 во 11:04 am на Фејсбук од страна на порталот Kajgana.com е објавен пост со наслов: „Македонци, ќе ве убиеме“,... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Антимакедонски пораки испишани на мостот „Око“ 0 ui_main.verified

10:41 Sep 07, 2023

На ден 07.09.2023 во 10:41 am на Фејсбук од страна на порталот Сител ТВ е објавен пост со наслов: “Македонци, ќе ве убиеме“, „Албанија... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

26-30 of 2144 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2144 0.5 96.78%