ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

36-40 of 2144 ui_main.reports

детска порнографија 0 ui_main.verified

12:51 Aug 30, 2023

На ден 30.08.2023 во 12:51 pm на Фејсбук од страна на порталот Sakam Da Kazam е објавен пост со наслов: „ 30-ГОДИШЕН ГОСТИВАРЕЦ ОСОМНИЧЕН... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Г.г Стефан 0 ui_main.verified

18:29 Aug 28, 2023

На ден 28.08.2023 во 6:29 pm на Фејсбук од страна на порталот А1on.mk е објавен пост со наслов: „ Г.г Стефан: Вистинско време е самопрогласените... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

ОМРАЗА ПРОТИВ ЛИЦАТА СО АУТИЗАМ 0 ui_main.verified

17:00 Aug 28, 2023

На ден 13.05.2023 година, во 16:52 часот, објавен е говор на омраза врз основа на сексуална ориентација и родов идентитет од профилот @KaiserW31928386.... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Интернет

Говор на ормаза поради роден идентитет и сексуална ориентација 0 ui_main.verified

14:39 Aug 28, 2023

На ден 03.07.2023 година, во 10:05 часот, објавен е говор на омраза врз основа на полова припадност и врз основа на сексуална ориентација од... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Струмица

Говор на омраза поради роден идентитет и сексуална идентификација 0 ui_main.unverified

14:38 Aug 28, 2023

На ден 02.07.2023 година, во 17:13 часот, објавен е говор на омраза врз основа на полова припадност. Коментарот од Жика Симоноски гласи: Обеси... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

36-40 of 2144 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2144 0.5 96.78%