ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

1-5 of 2253 ui_main.reports

Шипалскине исламски терористи не треба да живеат кај што има други луѓе 0 ui_main.verified

19:43 Dec 01, 2023

На ден 01.12.2023 година, во 19:43 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка и национална припадност, како коментар на фејсбук... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Говор на омраза поради етничка припадност и Говор на омраза врз религиска основа; 0 ui_main.verified

01:19 Nov 30, 2023

Во ден 30. 11.2023,во TikTok има коментар на име Stefan Parnadjiev кој повикува на говор на омраза и тоа “Da vi go ebam turskoto muslimanskoto... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

исчезната Вања Ѓ. 0 ui_main.verified

22:32 Nov 29, 2023

На ден 29.11.2023 во 10:32 pm на Фејсбук од страна на порталот A1on.mk е објавен пост со наслов: “Министерството за внатрешни работи се... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Политиката на Тито VS Денешната вазална политика 0 ui_main.verified

16:00 Nov 29, 2023

На ден 29.11.2023 во 4:00 pm на Фејсбук од страна на порталот Ленка е објавен пост со наслов: Политиката на Тито VS Денешната вазална политика... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

1-5 of 2253 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2253 0.52 96.94%