Showing Reports From Feb 12, 2012 to May 01, 2023 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 1897 Reports

За шиптарите кога ќе пукаат балетанкаскопјаните не се замараат 0 Verified

19:38 May 01, 2023

На ден 01.05.2023 година, во 19:38 часот, е нотиран е говор на омраза поради различна етничка припадност од твитер профило@BlazoElixir. Во твитот... More Information » « Less Information

Скопје

Во Смрдсм се насобрани сите курви и педери 0 Verified

19:05 May 01, 2023

На ден 01.05.2023, во 19:05 часот, регистрирано е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, род и пол и политичка припадност... More Information » « Less Information

Скопје

Има нешто крипи и морбидно во возрасен човек што ги подржува педерите 0 Verified

15:40 May 01, 2023

На ден 01.05.2023-та година, во 15:40 часот, регистриран е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет од твитер профилот... More Information » « Less Information

Скопје

Абе државата на шиптарите ја поклонивте 0 Verified

19:41 Apr 29, 2023

На ден 29.04.2023 година, во 19:41 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка припадност како коментар од профилот @mark_cornet.... More Information » « Less Information

Скопје

И тебе и све женско шо имаш, ќе лапате шиптарски курови 0 Verified

19:18 Apr 27, 2023

На ден 27.04.2023 година, во 19:18 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка припадност како коментар од профилот @mark_cornet.... More Information » « Less Information

Скопје

1-5 of 1897 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
1897 0.46 96.68%