ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

1891-1895 of 2144 ui_main.reports

Паганчиња на клада 0 ui_main.verified

13:13 Jan 06, 2017

Во пресрет на празниците дебата за што да се прави со децата кои коледаат. Коментарите се ужасно брутални. ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Skopje, Macedonia (FYROM)

Covekojadec, temno momce, peder 0 ui_main.verified

23:46 Jan 01, 2017

Навреди насочени кон поранешниот американски претседател Обама кои таргетираат и други социјални групи. ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

СЕКСИЗАМ И БРУТАЛНИ НАВРЕДИ 0 ui_main.verified

23:40 Jan 01, 2017

Навреди насочени кон ракометарката Ива Стојкова во кој има закани на база на сексуални напади. ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

tearce 0 ui_main.verified

13:00 Dec 27, 2016

Говор на омраза поради политичка припадност ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

груевски 0 ui_main.verified

11:22 Dec 21, 2016

Говор на омраза поради политичка припадност ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

1891-1895 of 2144 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2144 0.5 96.78%