ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

1896-1900 of 2144 ui_main.reports

ubiecot 0 ui_main.verified

11:16 Dec 21, 2016

Говор на омраза поради етничка припадност/верска припадност/ ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

rusija 0 ui_main.verified

11:03 Dec 21, 2016

Говор на омраза поради етничка припадност/верска припадност/ ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

амди 0 ui_main.verified

10:47 Dec 21, 2016

Говор на омраза поради етничка припадност/ ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

1896-1900 of 2144 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2144 0.5 96.78%