ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

16-20 of 2144 ui_main.reports

Говор на омраза врз основа на етничка и национална припадност 0 ui_main.verified

07:22 Sep 12, 2023

На ден 05.09.2023 година, во 07:22 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка и национална припадност, како фејсбук објава од профилот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Комуњари и шипци пиперевка ќе играте, а за ножињата страшно ќе биде 0 ui_main.verified

13:27 Sep 11, 2023

На ден 11.09.2023 година, во 13:27 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка, национална и политичка припадност, како фејсбук објава... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Говор на омраза поради етничка припадност 0 ui_main.verified

22:09 Sep 10, 2023

Во ден 14.09.2023,во твитер има коментар на име @jogofa6816 кој повикува на говор на омраза и тоа "Ние нема да пропаднеме шиптарите v... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Говор на омраза -Енис 0 ui_main.verified

22:32 Sep 09, 2023

На ден 09.09 фудбалската репрезентација на Македонија одигра натпревар со репрезентацијата на Италија. Натпреварот заврши нерешено, а гол за... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

ПОРАКИ СО НАВРЕДИ И МЕЃУЕТНИЧКИ ТЕНЗИИ 0 ui_main.verified

19:30 Sep 07, 2023

На ден 07.09.2023 во 7:30 pm на Фејсбук од страна на порталот Вечер е објавен пост со наслов: “„Македонци, ќе ве убиеме“,... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

16-20 of 2144 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2144 0.5 96.78%