Верифицирано

Смрт за каури

20:27 Feb 13 2020 Тетово

Смрт за каури
Опис
На влезот/излезот од Тетово,каде секој ден поминуваат многу луѓе како пеш така и со автомобил иили автобуси испишан е графит со навредлива содржина за македонското население „Смрт за каури"
Повеќе податоци
Кривични дела: Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците

Место каде се случил говор на омраза

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите: Смрт за каури

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

говор на омраза по етничка основа

11:19 May 30, 2014

Тетово, 0 Kms

Говор на омраза

11:30 Jun 18, 2014

Тетово, 0 Kms

Govor na omraza poradi politicka pripadnost

13:03 Sep 20, 2016

Тетово, 0 Kms

Govor na omraza koj go siri t.n.Hristijansko bratstvo

13:47 Jul 25, 2018

Тетово, 0 Kms

Fu*ck MKD !

19:23 Mar 21, 2020

Спортски центар Тетово, 0 Kms