Верифицирано

Говор на омраза врз основа на политичка припадност

22:12 Apr 13 2014 Фејсбук

Говор на омраза врз основа на политичка припадност
Опис
На фејсбук страната Шетај Бранко е забележан говор на омраза врз основа на политичка припадност поради објава на известувања за изборни нерегуларности во текот на гласањето во првиот претседателски круг - претседателски избори 2014
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0