Верифицирано

Говор на Омраза од Костадинов

19:53 Nov 28 2022 Скопје

Опис
Говор на омраза од Костадинов кон Македонскиот народ
Повеќе податоци
Кривични дела: Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Интернет портал
Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите: Локално - Пулс24 - Алфа - Република - Press24 - Zoom - 4NEWS - 24Инфо

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0