Верифицирано

Говор на омраза врз на верска припадност

22:20 Feb 20 2023 Тетово

Говор на омраза врз на верска припадност Говор на омраза врз на верска припадност
Опис
Приватен инстаграм профил @patriotskodrustvo на ден 20.02.2023год. објавува статус кој потикнува верски говор на омраза.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Интернет портал

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0