Верифицирано

ГОВОР НА ОМРАЗА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ

10:16 Mar 23 2023 Кичево

ГОВОР НА ОМРАЗА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ
Опис
во пост во тв сител,на фацебок постирано беше вест за реформите во правосудство, каде имаше коментар против Албанската етничка заедница од профил со име Тома Стојанов
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Телевизија
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: телевизија
Јавен настан: Друго
Дали пријавивте на друго место?: Не пријавив на друго место

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст: 40
Висина: 1,80
Тежина: 85
Боја на коса: црна

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза

13:25 Dec 23, 2014

Гостивар, 19.6 Kms

ЦИГАН И ЦРНЕЦ 5

11:37 Feb 12, 2012

Гостивар, 19.6 Kms

Оштетени табли на пат во струшко

12:07 May 15, 2014

Struga, Macedonia (FYROM), 26.03 Kms