Верифицирано

Говор на омраза на твитер-свињо шиптарска

20:25 Mar 22 2023 Твитер

Опис
На ден 22.03.2023 во твитер профилот под псевдоним Марга и Banani Bruno промовирале и поттикнувале говор на омраза спрема граѓаните од албанска националност нарекувајќи ги „шчиптари,сфињо шиптарска.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0