Верифицирано

Говор на омраза против албанците

20:19 Jul 26 2023 Интернет

Говор на омраза против албанците Говор на омраза против албанците Говор на омраза против албанците
Опис
На објава од ИНФОМАКС за состојбата со наплата на електрична енергија во с. Слупчане, забележани се два коментари со говор на омраза од профилоте Vasko Kuculovski со содржина “Nisto ne biva od nas, ajde da gi vadime cizmite od po tavani, da gi otkopame kalasite I da postavime barikadi vo site gradovi vo Makedonija…” и профилот Nikola Markovic “Gi mrazam od dno duse pleme necivilizirano afticko bog da ve sotre”
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0