Верифицирано

Говор на омраза кон Македонците

11:23 Jan 30 2024 Скопје

Говор на омраза кон Македонците
Опис
Говор на омраза кон Македонците од Твитер корисник
Лъчезар Кожухарски
@pRChlHvR0jHuF6e
мамето ви посрбено да ебем.....
Повеќе податоци
Кривични дела: Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците,Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа,Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0