Верифицирано

Ахмети: Го избираме првиот премиер Албанец, утре е историски ден

11:55 Jan 27 2024 Скопје

Ахмети: Го избираме првиот премиер Албанец, утре е историски ден Ахмети: Го избираме првиот премиер Албанец, утре е историски ден
Опис
На ден 27.01.2024 во 11:55 am на Фејсбук од страна на порталот A1on.mk е објавен пост со наслов: „ Ахмети: Го избираме првиот премиер Албанец, утре е историски ден “ и се забележани коментари со говор на омраза врз основа на етничка припадност и политичка припадност

Ljube Meshkov
Mrsh odi izginite da ve snema severdjani gnasni i glupavi.

Miroslav Ivanovic
Siptarlend...Corba makedonce...

Mire Arsov
Овај шиптер ги закопува по комунистите, дури и повеќе од два метра.

Mile Premetarski
Tie SEVERDZANITE sto ti lajkat da im se poseres vo usta PREDAVNICKA

Васко Костески
ФИНАЛНИОТ УСПЕХ на ШАРЕНАТА проституција.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Aion.mk

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0