Верифицирано

Талат Џафери: Нема закон што ќе спречи корупција, ни овде ни во светот

12:39 Jan 25 2024 Скопје

Талат Џафери: Нема закон што ќе спречи корупција, ни овде ни во светот Талат Џафери: Нема закон што ќе спречи корупција, ни овде ни во светот
Опис
На ден 25.01.2024 во 12:39 pm на Фејсбук од страна на порталот Sloboden Pecat е објавен пост со наслов: Талат Џафери: Нема закон што ќе спречи корупција, ни овде ни во светот “ и е забележан коментар со говор на омраза врз основа на етничка припадност

Владо Битола
ПРАВОТО И ПРАВНАТА ДРЖАВА ВО МАКЕДОНИЈА --СТРАДА САМО ОД ШИПТАРИТЕ -НЕПИСМЕНИ ПЛЕМЕНСКИ ВРАЧАРИ И ОД НИВНИТЕ СМРДЕНИ ПОДРЖУВАЧИ -МЕНТОРИ ГНАСИТЕ САД И Е.У. --НА ЧЕЛО СО ТАЉАТ ШОВИНИСТА И СУДИИТЕ ГОВНАРИ АНАЛФАБЕТИ ГЛУПИ -НЕПИСМЕНИ--ПРОДАДЕНИ Г,ЗОВИ , А БЕТЕР ОД НИВ И ШИПТАРСКИТЕ ОБВИНИТЕЛИ !??
ДАЛИ ИМА ШИПТАР ЧЕСЕН ПД ОВИЕ --ОГРОМНО ПРАШАЊЕ .!!??
ДА !!-- ИМА ЧЕСНИ ШИПТАРИ !! --АЛИ САМО ВО ОБИЧНИОТ НАРОД , А ОВИЕ ШИПТАРИ НА ВЛАСТ --СЕ СО НУЛА ДА ГИ МНОЖИШ И ДА ИМ СЕ МОЧАШ НА НА ПРОДАДЕНАТА -ПОКВАРЕНА ШОВИНИСТИЧКА ДУША ..??!!
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Sloboden Pecat

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0