Верифицирано

слика со говор на омраза кон Македонците

11:14 May 5 2024 Скопје

Опис
На коментар на социјалната мрежа Твитер слика која со навреда ги омаловажува Македонците од корисникот @xjljl
Повеќе податоци
Вид на говор: Вознемирувачки говор/Сексуално вознемирување
Кривични дела: Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0