Верифицирано

Сите шиптари на власт немаат 3 дена школо

09:33 Aug 30 2020 Скопје

Опис
На ден 30.08.2020-та година, во 09:33 часот е забележан говор на омраза поради етничка припадност, објавен од твитер профилот @SeOtkazvam. На споделен наслов од порталот „СДК.МК“ на кој пишува „Садула Дураки има познавања од интернет Експлорер, пишува во предлогот до Собранието за идниот министер за политички систем“, авторот пишува „Има надеж и за овие home schooled! Велам јас сите шиптари на власт немаат 3 дена школо.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0