Верифицирано

Твит на новинарот Борјан Јовановски

00:41 Nov 16 2020 Скопје

Твит на новинарот Борјан Јовановски Твит на новинарот Борјан Јовановски Твит на новинарот Борјан Јовановски Твит на новинарот Борјан Јовановски Твит на новинарот Борјан Јовановски Твит на новинарот Борјан Јовановски Твит на новинарот Борјан Јовановски Твит на новинарот Борјан Јовановски Твит на новинарот Борјан Јовановски Твит на новинарот Борјан Јовановски Твит на новинарот Борјан Јовановски Твит на новинарот Борјан Јовановски Твит на новинарот Борјан Јовановски Твит на новинарот Борјан Јовановски
Опис
На социјалната мрежа @Twitter од страна на профилот @BorjanJovanoski e објавен твит околу коментаторот на фудбалскиот меч помеѓу Македонија – Грузија за пласман на европско првенство каде се нотирани коментари со говор на омраза, навреда, клетви кон новинарот.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0