Верифицирано

Лигуш, дај боже со 0 поени да се врати пич*ата северџанска.

19:11 Mar 31 2021 Скопје

Лигуш, дај боже со 0 поени да се врати пич*ата северџанска. Лигуш, дај боже со 0 поени да се врати пич*ата северџанска. Лигуш, дај боже со 0 поени да се врати пич*ата северџанска. Лигуш, дај боже со 0 поени да се врати пич*ата северџанска. Лигуш, дај боже со 0 поени да се врати пич*ата северџанска. Лигуш, дај боже со 0 поени да се врати пич*ата северџанска. Лигуш, дај боже со 0 поени да се врати пич*ата северџанска. Лигуш, дај боже со 0 поени да се врати пич*ата северџанска. Лигуш, дај боже со 0 поени да се врати пич*ата северџанска. Лигуш, дај боже со 0 поени да се врати пич*ата северџанска. Лигуш, дај боже со 0 поени да се врати пич*ата северџанска. Лигуш, дај боже со 0 поени да се врати пич*ата северџанска. Лигуш, дај боже со 0 поени да се врати пич*ата северџанска. Лигуш, дај боже со 0 поени да се врати пич*ата северџанска.
Опис
На фб страна@Приказниодбулеварот е споделена објавата од страната @Бојкотирам#Апсаана дадениот видео интервју на преставникот на евровизија Васил Гарванлиев каде откри дека има двојнодржавјанство односно македонско и бугарско, каде што се нотирани коментари со навреда и говор на омраза поради сексуална ориентација и политичка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0