Верифицирано

Говор на омраза за парада на гордоста

14:50 May 20 2019 Социјална мрежа

Опис
На објавена статија од страна на инфомакс (кои впрочем ја имаат ставено статијата со опис "...") за овогодинешната Парада на гордоста има куп коментари кои повикуваат на насилство, пцујат и навредувааѕ ЛГБТ лица.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Infomax mk

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0