Верифицирано

Коментар до Заев: Свињо муртинска, побарај ако смееш оставка од шиптарите

14:32 May 14 2020 Скопје

Опис
На ден 14.05.2020-та година, во 14:32 часот, нотиран е говор на омраза поради политичка припадност/етничка припадност, објавен од твитер профилот @Zoki79889487. Говорот на омраза е насочен кон лидерот на СДСМ, Зоран Заев, обраќајќи му се со зборовите „Свињо муртинска побарај оставка од шиптарите ако имаш гас, пошто муда немаш!“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Педери, НАТО, ментална болест

10:16 Jul 04, 2023

Скопје, 0 Kms

Белви

15:10 Mar 31, 2024

Скопје, 0 Kms

Така треба еден да не остане

11:23 Aug 11, 2023

Скопје, 0 Kms