Верифицирано

говор на омраза по етничка основа

13:41 Jun 9 2014 Скопје

говор на омраза по етничка основа
Опис
Сликан натпис на кој пишува СМРТ ЗА ШИПТАРИ воблизина на населба Тафталиџе.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите: натпис со содржина СМРТ ЗА ШИПТАРИ
Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0