Неверифицирани

Говор на омраза

13:27 Jun 3 2014 Скопје

Опис
Говор на омраза е забележан на интернет порталите како и на кошаркарскиот натпревар помѓу Работнички и МЗТ.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0