Верифицирано

Говор на омраза кон Македонскиот народ од Бугарски писател

01:36 Jul 17 2022 Скопје

Опис
Ова лице квази историчар со ваков текст од медуми кој го објавуваат ликов се користи говор на омраза
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 1