Верифицирано

Говор на омраза за време на спортски настан (УБи Србина)

14:23 Jul 27 2022 Скопје Стадион

Опис
Говор на омраза за време на спортски настан Шкупи-Динамо
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер
Јавен настан: Спортски натпревар

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0