Верифицирано

Хомофобичен говор - Светско првенство Катар

11:35 Dec 16 2022 Скопје

Опис
Корисник на Фејсбук, споделувајќи слика од германската репрезентација во Катар, напиша: „Светското првенство се одвива во знакот на педерите, ти аплаудираш, мали деца гледаат, но Господ ја чува Македонија“.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0