Верифицирано

Говор на омраза кон Македонците и нивниот индентитет

18:47 Jan 28 2023 Скопје

Опис
Говор на ИН е говор на омраза кон Македонскиот и сите што живеат во Македонија
Повеќе податоци
Кривични дела: Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Интернет портал
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Бгнес

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0