Верифицирано

Говор на омраза врз на лгбт припадност

21:33 Feb 20 2023 Тетово

Говор на омраза врз на лгбт припадност
Опис
Приватен инстаграм профил @patriotskodrustvo на ден 20.02.2023год. објавува статус преку кој се потсмева со ЛГБТ заедница.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Интернет портал

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

говор на омраза по етничка основа

11:19 May 30, 2014

Тетово, 0 Kms

Говор на омраза

11:30 Jun 18, 2014

Тетово, 0 Kms

Govor na omraza poradi politicka pripadnost

13:03 Sep 20, 2016

Тетово, 0 Kms

Govor na omraza koj go siri t.n.Hristijansko bratstvo

13:47 Jul 25, 2018

Тетово, 0 Kms

Смрт за каури

20:27 Feb 13, 2020

Тетово, 0 Kms