Верифицирано

говор на омраза на твитер профил

20:20 Feb 21 2023 Скопје

говор на омраза на твитер профил
Опис
Во овој случај твитер профилот под псевдоним Марга промовира и поттикнува говор на омраза спрема граѓани од албанска националност нарекувајќи ги „шчиптари, убици и криминалци“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза

13:27 Jun 03, 2014

Скопје, 0 Kms

ЛГБТИ - Хелсиншки

02:01 Jun 28, 2023

Скопје, 0 Kms

Парада низ Скопје

19:41 Jun 24, 2023

Скопје, 0 Kms

Почитичка основа говор на омраза

21:33 Feb 26, 2024

Скопје, 0 Kms