Верифицирано

Говор на омраза кон жените

13:04 Jun 9 2014 Skopje, Macedonia (FYROM)

Говор на омраза кон жените Говор на омраза кон жените Говор на омраза кон жените
Опис
На сајтот majkatiitatkoti.com, беше објавен коментар на темата доење бебиња во јавност, при што насловот е „Го дои бебето у кафич пошо бебето имало потреби…“
Додека коментарот подолу гласи:
„Ене и дечконо има потреби, па не глеам дека некоја му го пуши.“
Со ова жените очигледно се сведуваат на ниво на сексуален објект кој има ограничена слобода на движење и однесување.
Под објавеното има најразлични коментари со омаловажувачко содржини.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0