Верифицирано

Тема на денотсо Моника Зајкова

21:05 Jul 1 2023 Скопје

Тема на денотсо Моника Зајкова Тема на денотсо Моника Зајкова Тема на денотсо Моника Зајкова
Опис
На ден 01.07.2023 во 09:05 pm на Фејсбук од страна на порталот Сител ТВ е објавен пост со наслов: „ Тема на денот со Моника Зајкова, претседателка на ЛДП “ и се забележани коментари со говор на омраза врз основ на политичка припадност и лични коментари кон Моника Зајкова

Dime Mitrov
Vakvi ofci nese kanat na razgovor

Branko Stojanovski
Ostavka ostavka ostavka spas za narodot Makedonski

Trajče Kostovski
I Koza I Prch e ovaa zabeganava

Секо Блажевски
Бесрамно во суштина сама себе се критикува,немоќна е оти е само безначаен привезок само за пусти пари се прпелка во сопствената коалициска пепел овие 6 год,правејќи го овој македонски народ недоветен и понижен.Уживајте во сопсвените лаги уште малку

Blagoj Gjuzelov
Новиот закон која таа го предложи го нема никаде во Европа !!
Само со изјава, без операција, маж да стане жена во лична карта !!!!

Slavce Nikolovski
Toa eje partija sluga na vlasta za pari

Zlate Chalov
Si e voa se zajci.....od kade najdovte se zajci da vodat drzava

Iliev Dragan
Предавничка

Trajche Naumoski
Ovca smrdena.

Anastasov Todor
Sto ne mu ja dades partijata na Beni Shaciri.ti si zenski kurton

Riste Ristov
ZA PARITE STO GI ZIMA OD CIA KE ODGOVARA.

Robert Minov
GNASNA PEDERUSA

Robert Minov
LGBT PROMOTOR
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Сител ТВ

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0