Верифицирано

говор на омраза против албанците

09:54 Oct 31 2023 интернет

говор на омраза против албанците
Опис
говор на омраза против албанците изнесен во јавна фб група
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0