Верифицирано

Средба Митрески-Гир

18:02 Jan 29 2024 Скопје

Средба Митрески-Гир Средба Митрески-Гир
Опис
На ден 29.01.2024 во 6:02 pm на Фејсбук од страна на порталот Sloboden Pecat е објавен пост со наслов: „ Средба Митрески-Гир: Од било која страна да не се доведе во прашање легитимноста на изборите “ и е забележан коментар со говор на омраза врз основа на сексуална ориентација


Zoran Gavrilovski
Peder so peder dusata da vi ja ebam mlado turci
Повеќе податоци
Кривични дела: Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Sloboden Pecat

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0