Верифицирано

Патологија во служба на сатаната

10:05 Feb 16 2024 Скопје

Патологија во служба на сатаната Патологија во служба на сатаната
Опис
На ден 16.02.2024 година, во 10:05 часот, објавен е говор на омраза врз основа на род и сексуална ориентација, како коментар на фејсбук објава од профилот @klime.matoski. Во коментарот на објавата пишува: „Патологија во служба на сатаната“.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Приближна возраст: 60 години

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0