Верифицирано

ЕУ е дебилска марионета полна со педери и дебилски родови

10:33 Mar 30 2024 Скопје

Опис
На ден 30.03.2024-та, во 10:33 часот, од твитер профилот @svoja_na_svoeto, забележан е говор на омраза поради политичка припадност и сексуална ориентација и родов идентитет. Авторот пишува „Колку и да негират нашиве полтрони политичари влас и опозиција куропушачи и курви на Америка. Србија е суверена држава и знае каде ќе биде просперитетот. ЕУ е дебилска марионета полна со педери и оние дебилски родови и уништуванје на децата.“
Повеќе податоци
Вид на говор: Повикување и поттикнување дискриминација
Кривични дела: Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0