Верифицирано

Говор на омраза поради пол

13:00 Aug 22 2016 Internet portal

Говор на омраза поради пол Говор на омраза поради пол Говор на омраза поради пол
Опис
Во коментар на тескт со наслов „ЛЕНКА НА КАТА, ЛАЖЕ ПОВЕЌЕ ОД РАДА: Ленче Ристовска и медиумите на СДСМ/Сорос по теркот на лажгата Радмила!“ присутен е говор на омраза: „КАТЕ дебело прасе лнка со пичкататенка абе овие звучат како лезбејскокурвински имиња111111111!!!!“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Интернет портал
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Infomax

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Терористи, вахабисти, плукачи

13:51 Nov 15, 2016

Интернет портал, 0 Kms

Тотално уништување

00:05 Oct 23, 2016

Интернет портал, 0 Kms

Говор на омраза во коментари

13:08 Jan 31, 2017

Интернет портал, 0 Kms

Говор на омраза во коментари

22:49 Oct 13, 2016

Интернет портал, 0 Kms

Израелците да се срушат со земја

13:33 Oct 31, 2016

Скопје, 0 Kms