ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

6-10 of 2495 ui_main.reports

ШИПТАРСКИ СЛУГИ СЕВЕРНИ Гнасни 0 ui_main.verified

08:27 Apr 29, 2024

На ден 29.04.2024 година, во 08:27 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка и национална припадност и политичка ориентација,... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

СДС Шиптарски слуги 0 ui_main.verified

00:21 Apr 29, 2024

На ден 29.04.2024 година, во 00:21 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка и национална припадност и политичка ориентација,... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Шиптар козоебач 0 ui_main.verified

20:58 Apr 25, 2024

На ден 25.04.2024 година, во 20:58 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка и национална припадност и политичка ориентација,... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Струмица

Твитер говор на омраза национална припадност негирање 0 ui_main.verified

18:58 Apr 25, 2024

Повеќе Твитер пријавени корисници негираат посебноста на Македонците во повеќе твитови ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Битола

6-10 of 2495 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2495 0.56 97.23%